Om Lyndbyparken

I 1979 vedtog daværende Bramsnæs kommune (nu Lejre kommune) lokalplan 6.01 for området, der blev til udstykningen af parcelhusbebyggelsen 'Lyndbyparken'. Området blev i de følgende 3-7 år udviklet og bebygget.

Vis stort kort

I det naturskønne Hornsherred, ligger Lyndbyparken smukt i et attraktivt, fredeligt og roligt område i Nationalpark Skjoldungernes Land med udsigt over Lejre Vig. Lyndbyparken består af 42 parceller på to lukkede villaveje. Der er store grønne fællesarealer samt en stor legeplads, hvor børn kan lege i trygge omgivelser.

I 2023 blev der påbegyndt et biodiversitets projekt - planen er at indføre biodiversitet på fællesarealerne.

Det gamle Vangeskel går på tværs af hele udstykningen (Læs historien om Vangeskellet).


Lyndby er en landsby med ca. 560 indbyggere, beliggende i Lyndby Sogn på Hornsherred ved Roskilde Fjord -  15 kilometer vest for Roskilde og 17 kilometer øst for Holbæk. Byen tilhører Lejre Kommune og er beliggende i Region Sjælland.

I byen ligger Lyndby Kirke og Lyndby Havn.


Der er 3 km til afkørsel 15 på Holbækmotorvejen. Det er nemt at komme til Roskilde, København og Holbæk. Bus 230R mellem Roskilde og Frederikssund har stoppested ved Lyndbyparken.


Nærmeste ind­købs­mu­lig­hed er Spar Borrevejle med OK benzinstation ved tilkørslen til motorvejen - der er 6 km til Kirke Hyllinge med yderligere ind­købs­mu­lig­he­der, skole og bibliotek. Der er børnehave i Lyndby. 
Vis stort kort

Bebyggelsen er kendetegnet ved godt naboskab og er socialt velfungerende med et godt aldersmæssigt miks.

Flere af Lyndbyparkens beboere deltager ligeledes ofte i arrangementer der er arrangeret af Lyndby by- og bådelaug samt Lyndby Kulturforening

Bebyggelsens beboere repræsenteres af en aktiv grundejerforening, der udover vedligeholdelse af området også arrangerer sociale aktiviteter. 
I henhold til lokalplan 6.01 er der medlemspligt af grundejerforeningen.

Lyndbyparken Grundejerforening er en frivillig forening med CVR-nr.: 42956643.
Foreningens adresse er formandens (se bestyrelse).
Foreningens konto; Arbejdernes Landsbank  Reg.nr.: 5396 kontonr.: 0253591.