søndag den 2. september 2018

Email-adresser på beboerne i Lyndbyparken

Som de fleste af jer har set, runddelte bestyrelsen over sommeren en skrivelse omkring email-adresser på beboerne. Det var naturligvis affødt af databeskyttelsesforordningens ikrafttræden den 25. maj.

Over halvdelen af jer har, indtil videre, meldt tilbage omkring opdatering og bekræftelse af email, hvilket jo er superfint. De af jer som ikke har reageret på skrivelsen er blevet slettet fra vores email-liste - hvilket vi er forpligtigede til at gøre.

Som nævnt i den oprindelige skrivelse vil bestyrelsen fremadrettet primært kommunikere via email og på denne blog. De eneste skrivelser som fortsat vil blive printet og runddelt vil være de to halvårlige kontingentopkrævninger samt kommunikation omkring generalforsamlinger.

De beboere som har fået 'arkiveret' den oprindelige skrivelse sammen med sommerens tilbud på grill-pølser og badebassiner kan naturligvis fortsat tilmelde sig vores email-liste. Skriv en email til kassereren@lyndbyparken.dk - så bliver I koblet på listen og vil modtage informationer om stort og småt som rører sig i området.