lørdag den 24. august 2013

Lyndbyparken's nye blog

Lyndbyparken's gamle hjemmeside er blevet erstattet af en blog - og hvorfor nu det? Bestyrelsen ville gerne to ting:
  • skabe et sted hvor adgangen til relevante informationer og nyheder var let og intuitiv
  • gøre det muligt for beboerne i Lyndbyparken at give deres mening til kende på en måde så alle kunne følge med og selv komme med input og meninger
En af grundideerne for en blog er, at besøgende kan efterlade kommentarer på de sider de besøger hvis de synes der mangler noget, at noget er forkert osv. Og andre beboere kan således også kommentere på de kommentarer som måtte dukke op.

Besøgende kan også kommentere på de indlæg som redaktørerne (som for vores vedkommende er bestyrelsen) lægger op. Det betyder, at alle beboere i Lyndbyparken kan deltage i debatter om relevante emner, stille forslag etc.

Kommentarfelterne befinder sig nederst på alle sider og hvis man ønsker at kommentere indlæg fra bestyrelsen vil indlæggene være forsynet med et lille ikon nederst som giver mulighed for at skrive sin kommentar til det pågældende indlæg.

Da bloggen er offentlig tilgængelig har vi lavet en sikkerhedsventil for at undgå at der bliver skrevet upassende og stødende indlæg fra udefrakommende: alle indlæg og kommentarer som postes på bloggen skal godkendes af en redaktør (et medlem af bestyrelsen) før de bliver synlige - det vil normalt ske indenfor 24 timer.

Afslutningsvis vil vi gerne sige en STOR tak til Lars i nummer 20, som har været webmaster på den gamle side - hans store arbejde har gjort det meget let at finde godt indhold til bloggen da alt materialet lå grydeklart.